Trænere/Coaches

Vores træner team på GSB Camp:

Trænerteamet for årets camps er et nøjagtig lige så kompetent, inspirerende, tosset og festligt team, som I plejer at møde:

Trænerteam på Camp 1:

Mikkel Delbo Larsen er i år tiltrådt med kort varsel, pga. sygdom.

Med en (k)ærlig, humoristisk og konsekvent tilgang fører han børnene igennem en uges hård træning med fokus på teknik, fysik og benarbejde. For Mikkel er det desuden vigtigt at det bliver nogle hyggelige dage med sociale aktiviteter – nogle planlagte og nogle som opstår spontant. Udover at være træner i GSB spiller Mikkel på vores Ligahold.

Sebastian Bugtrup er ny træner på vores camps, men har igennem nogle år været en del af træner teamet på GSB’s yngste årgange. Sebastian har et godt tag på børnene og formår med humor og kreativitet at gennemføre nogle særdeles populære træninger. Sebastian spiller desuden på Greves 2. hold i 2.div.

Ditte Søby Hansen er ny træner på vores sommercamp men har god erfaring fra flere af vores andre camps. Hun er selv en dygtig badmintonspiller med en plads på vores Liga hold og forsøger i øjeblikket at komme sig efter en skade, så hun kan komme tilbage og videreføre det hårde arbejde mod topbadminton. Ud over at spille badminton arbejder Ditte til daglig som lærevikar..

 

 

 

GSB Camp støttes af.